construcció de piscines

Procés de construcció de piscines d'obra

Construir una piscina pas a pas

Desitjos i necessitats

El més important és saber el que un vol. En aquest sentit la majoria de gent sap que vol un piscina i projecta en la seva ment com li agradaria que fos. En aquest punt has d'intentar que la piscina que t'estàs imaginant, no només és preciosa i et quedarà genial al jardí, sinó que també ha de ser útil i pràctica.


Això té especial importància quan un ja té certa edat, o quan nens petits van a utilitzar la piscina, ja que el seu disseny, que és el segon pas, s'ha de fer en funció no només de les necessitats i desitjos actuals, sinó també dels futurs.Disseny de la piscina

Ara toca dissenyar la piscina que cobreixi totes aquestes necessitats. En aquest procés t'ajudarem a que el teu somni es faci realitat i que la teva piscina sigui el que sempre havies somiat.


Per aquest motiu abans de res realitzarem un disseny en ordinador de la teva piscina a escala i adaptada a les característiques de l'entorn. D'aquesta manera podràs visualitzar la teva piscina fins i tot abans que estigui construïda.

En aquest punt es deu no només marcar les formes, sinó també els detalls com el tipus de filtrat que s'utilitzarà, si s'instal·larà il·luminació, si es volen escales etc ... Tot això ha de quedar ja definit en el disseny ja que d'aquesta manera podrem realitzar el procés de construcció de forma ràpida i eficient.


Diseny de piscina


Preparació del sòl

Un cop sabem el que volem i ho hem dissenyat és l'hora de construir la piscina i en general això sempre implica cert moviment de terra perquè el forat on anirà la piscina quedi ben definit.

Per a això s'ha d'utilitzar maquinària professional. Fer aquest procés a mà pot ser odiós i en cap cas et sortiria rendible. Has de tenir en compte que el temps és or i la salut és el més important, així que l'ús de maquinària en aquest punt és imprescindible i et permetrà obtenir grans resultats en molt poc temps.Donant forma a la piscina amb el Encofrat

Un cop tenim el forat on anirà la piscina, s'aixequen les parets i es dóna la forma al vas de la piscina. En aquest punt quedarà marcat la mida, profunditat, forma i es procedirà a col·locar tots els complements que el client hagi triat (il·luminació, sistema de filtrat, etc.). Un cop les parets han estat aixecades, es posa una malla de ferro al voltant de totes les parets i terra. Aquesta malla impedeix que el formigó s'esquerdi i es trenqui amb els anys, garantint una durabilitat que només es dóna en aquest tipus de piscines.


encofrat de piscina


Gunitat

Aquest procés és molt important ja que donarà a la piscina la resistència i estanquitat que necessita perquè duri molts anys. Per aquest motiu s'ha de fer sempre per professionals.


El formigó és projectat a alta pressió contra les parets i terra de la piscina, lentament i de manera uniforme perquè quedi la mateixa quantitat de material en tot el vas i per assegurés que el formigó s'ha repartit per tota la piscina uniformement i amb el gruix adequat. Un cop finalitza aquest procés es deixa assecar i es comença a visualitzar la forma final de la piscina. Tot i així per ara només és formigó. És hora de donar-li els detalls que faran que sigui especial.Escales, coronació, gresite i acabats

Ara es col·loquen tots els detalls que fan que la seva piscina es única i especial. La coronació és la vora de la seva piscina i s'ha d'utilitzar sempre materials antilliscants de 1ª qualitat, ja que aquesta zona serà la que per norma general estarà sempre més mullada i s'ha de garantir la màxima seguretat.


Els materials per a la coronació poden variar des de la pedra artificial, fins al gres natural i la seva col·locació ha de ser perfecta perquè una piscina es vegi bé acabada.


El gresite de color a la piscina ja que cobrirà tot el vas de l'aigua i és de summa importància que aquest col·locat per professionals. Amb ell es poden realitzar diferents formes, colors i sanefes. Per aquest motiu el gresite dóna a la piscina el toc més personal de cada client.


gunite per piscines


És hora de gaudir de la teva piscina

Amb el gresite acabat i els acabats del voltant de la piscina col·locats, és hora d'omplir la piscina i de gaudir-la amb els que més vols. A arribat el teu moment.


piscina desbordant

Tornar a la pàgina principal