construcció de piscines tipus platja

Construcció de piscines tipus platja

Construcció de piscines tipus platja

La construcció de piscines de sorra li va permetre disposar d'una platja al seu jardí. Aquest tipus de piscines està molt de moda al nostre país ja que és decorativa i més es pot utilitzar com una piscina qualsevol.


Els avantatges de la construcció d'una piscina de sorra en comparació amb un altre tipus de piscines és que la seva entrada en pendent que simula la vora de la platja, permet una entrada progressiva en l'aigua que és ideal per a nens i gent gran que busqui un fàcil accés a la piscina.


Un altre avantatge és el disseny, més original i menys vist que les piscines tradicionals. Aquest tipus de piscines sol anar acompanyat de roques, cascades, il·luminació o altres complements que creen un conjunt espectacular.


Si té al cap una piscina d'aquest tipus ha de saber que per utilitza-com una piscina normal ha de tenir un espai gran on ubicar-la. En espais petits també poden quedar molt decoratives, però s'ha de tenir en compte que la llarga entrada amb pendent progressiva de les piscines de sorra li resten espai d'utilització enfront d'altres piscines.


Exemples de la construcció de piscines de sorra fets per nosaltres:


Construcció de piscines tipus platjaConstrucció piscina tipus platja a Barcelona Construcció de piscines tipus platjaConstrucció piscina tipus platja a Tarragona
Construcció de piscines tipus platjaConstrucció piscina tipus platja a Lleida Construcció de piscines tipus platjaConstrucció piscina tipus platja a Girona

Tornar a la pàgina principal