construcció de piscines

Construcció piscines obra

Som especialistes en la construcció de piscines d'obra i el motiu no és casual. Aquest tipus de piscines són les millors per la seva durabilitat, resistència, adaptabilitat i inversió, són un valor segur amb el qual el client sempre queda satisfet, a curt ia llarg termini.


La construcció de piscines d'obra la realitzem a través d'un procés anomenat "gunitat". Aquest procés es basa en projectar formigó a alta pressió de manera uniforme per tot el vas de la piscina. D'aquesta manera no queden bombolles d'aire i tota la piscina tindrà un gruix uniforme de formigó en totes les parets i sòls. Aquesta uniformitat i estanquitat que proporciona aquest mètode és el que dóna aquesta resistència tan important a llarg termini.

En aquest link podeu veure el procés de construcció de piscines d'obra


Construccion de piscinas de obra

A més dels avantatges en la durabilitat d'aquest procés de construcció de piscines d'obra, també hi ha l'avantatge de l'adaptabilitat. Aquest tipus de piscines poden ser de qualsevol forma, mida, profunditat i adaptar-se a qualsevol entorn, ja sigui de roca, de terra, en terrasses, amb gran desnivell o en una superfície totalment plana. És un tipus de piscina que s'adaptarà al 100% als seus gustos i necessitats a més de poder posar-li qualsevol tipus de complement que pugui fer la seva piscina més acollidora, com il·luminació subaquàtica, sortidors, tobogans, escales, bancs aquàtics, jacuzzi ... Només seva imaginació posarà els límits en el disseny de la seva piscina.


Un altre factor important a l'hora de decantar-se per la construcció d'una piscina d'obra és l'augment de valor que aquesta proporciona al seu habitatge. Aquest increment dependrà molt del tipus de piscina que es construeixi però fins i tot una petita piscina d'obra pot incrementar el valor de la casa a més d'un 5%. Això és degut al fet que una piscina és una obra major que es realitza en l'habitatge considerada un luxe. Per tant en igualtat de condicions una casa amb piscina sempre tindrà més valor al mercat que una que no la tingui.


Aquesta característica és encara més important en un país mediterrani on els estius són molt calorosos i on la piscina pot ser aprofitada durant gairebé tot l'any o e fins i tot els 365 dies si disposa d'una coberta manual o automàtica, o d'un sistema de climatització.


Tornar a la pàgina principal

Necessita ajuda o assessorament?
Truqui'ns: 651464518