construcció de piscines

Construcció de piscines

Construcció de piscines d'obra de qualsevol forma, mida i pressupost, amb la millor relació qualitat preu. Oferim des de fa més de 16 anys un servei especialitzat en piscines de formigó.


Aquest tipus de piscines utilitzen un procés anomenat "gunitat", el qual implica la projecció del formigó a pressió i garanteix una estanquitat i uniformitat total del vas de la piscina.


Utilitzant aquest procés, s'aconsegueix la màxima resistència i impermeabilitat. Per aquest motiu el vam escollir, perquè volem donar al client el millor.


Construcció piscines obraConstrucció piscines d'obra Construcció piscines desbordantsConstrucció piscina desbordant Construcción piscinas a medidaConstrucció piscina a mida
Construcció piscines cobertesConstrucció piscines cobertes Construcció piscines tipus platjaConstrucció piscines tipus platja Construcció piscines tematiquesConstrucció piscines temàtiques

Construcció piscines Barcelona, Manresa, Bages...

Oferim la construcció de piscines a Barcelona, ​​Tarragona, Lleida i Girona amb una qualitat / preu imbatible i amb un servei ràpid i econòmic gràcies a la nostra localització al costat de la ciutat de Manresa. Aquesta població està situada a la comarca del Bages i ens situa en un punt estratègic per donar servei a totes les províncies de Catalunya amb el millor servei i sense elevades despeses de desplaçament.


Ja que cada província té unes característiques concretes, les piscines poden ser molt diferents d'una zona a una altra. Quan construïm piscines a Girona els dissenys solen ser més atrevits ja que el orografia de la Costa Brava amb grans desnivells i sòls de roca conviden a la realitzar piscines desbordants on un dels costats queda a l'aire lliure i permet tenir grans vistes des de dins de l'aigua al mateix temps que s'aconsegueix un disseny espectacular.


Per contra quan vam dissenyar piscines a Lleida el client busca formes més tradicionals però molt adaptades a l'entorn, utilitzant gresite de colors molt diferents que visualment encaixin amb la vegetació o tipus de terreny dels voltants.


La principal característica de la construcció de piscines a Tarragona és que aquestes solen ser de major grandària que a la resta de províncies pel fet que el terreny en aquesta zona no té grans desnivells al litoral.


Amb aquests exemples veiem que cada zona té les seves particularitats i que per aconseguir la piscina perfecta es necessita conèixer el tipus d'entorn en el qual es construeix i les tendències en dissenys de cada zona. D'aquesta manera li podrem assessorar amb més i millor informació sobre quina és la piscina que millor pugui adaptar a la zona en la qual es troba.


Diseny de piscines

Abans de dissenyar la piscina escoltem al client per conèixer les seves necessitats i ho plasmem en el disseny previ. Una piscina és una inversió, augmentant el valor del seu habitatge, per aquesta raó la seva qualitat i disseny és tan important.


El disseny de la piscina pot variar per múltiples factors externs, com poden ser l'emplaçament o les característiques del terreny. Encara sí ho més important és que funcionalitat li vol donar. Nosaltres l'assessorarem perquè pugui gaudir de la seva piscina en tot el seu conjunt, de manera que sigui pràctica i cobreixi les seves necessitats, però alhora que tingui un elegant disseny que encaixi amb les seves gust i estil.Accesoris de piscines i complements

En imaginar la seva piscina perfecta ha de contemplar detalls com la coronació, les escales, el tipus de gresite i fins i tot quin és el sistema de filtrat que millor s'adapta a les seves necessitats. Sabem que els complements són molt importants i hi farem assessorar perquè la seva elecció sempre sigui la millor per a vostè i la seva família.

Más información aquí

El sistema de filtrat i la potència del mateix, pot ser molt diferent per a una piscina o una altra no només per la grandària de la mateixa, també influeix la ubicació, el nombre d'hores que el sol impacta directament en l'aigua, el tipus i la quantitat de vegetació de l'entorn i fins i tot el seu ús.Pressupost per a la construcció de piscines

Una piscina pot ser de moltes formes, mides i preus. Nosaltres busquem el millor equilibri perquè obtingui el millor producte i servei al preu més ajustat possible.


Demani un pressupost sense compromís a través del nostre formulari online.


Necessita ajuda o assessorament?
Truqui'ns: 651464518